ANIMATIONER

Man brukar säga att en bild säger mer än 1000 ord. En animation säger naturligtvis ännu mer än så. I vissa fall kan en animation klargöra ett sammanhang på ett ögonblick som skulle ta flera kapitel text att förklara. Jag har stor expertis och lång erfarenhet på området.

Här har jag ritat Bamse med sina nya kläder, logo och payoff samt animerat honom i klassisk stil. Detta intro används i huvudsak till appar.

Jag har gett den tvådimensionella maskoten lite djup och delat upp kroppen i rörliga delar som jag sedan har animerat. Varianter på denna animation användes till banners och presentationer.

Här har jag animerat logotypen och genom rörlighet förstärkt vad den föreställer. Ljudläggning och voiceover är också gjorda av mig. Denna animation används i huvudsak som intro till filmklipp

Här har jag animerat logotypen samt virtualiserat en kassettbandspelare. Ljudläggningen och musiken i denna demo är också gjorda av mig. Animationen lades som en template i Premiere så att man varje vecka kunde presentera en ny artist i sociala media.

Alla lampor och skärmar är animerade av mig, likaså vad som händer utanför fönstret. Animationen användes som header på facebook, som annons i sociala media samt via projektor på festivalen.

Denna animation användes som promo i sociala media samt i pausvideon på festivalen. T-shirten är också designad av mig.

Uppdraget var att med utgångspunkt från denna bild göra en animation på bilen körandes i snö.

Här är resultatet.

KONTAKTA MIG

Skicka ett meddelande